diensten

Psychologie

Stel je voor

Je zit niet lekker in je vel, maar een psycholoog bezoeken vind je lastig. Je bent toch niet gek? Daarnaast wil je liever niet maanden wachten en niet eerst langst de huisarts. Je wil geen labeltje opgeplakt krijgen of medicatie slikken, maar het probleem structureel aanpakken.
Herken je jezelf?

Welke uitdagingen heb je?

⦁ Trekken van Autisme, AD(H)D, Depressie en Hoog Sensitiviteit 

⦁ Gevoelens van onrust, angst, stress, depressie, somberheid, woede, jaloezie

⦁ Rouwverwerking
⦁ Disbalans tussen werk en privé
⦁ Last van social media druk en invloed
⦁ Laag zelfbeeld/ geen zelfvertrouwen
⦁ Gedrag waar je last van hebt en steeds terugkomt
⦁ Keuzestress
⦁ De wens om dingen anders aan te pakken

Dating & Relaties

Stel je voor

Je ervaart problemen binnen je relatie. Je bent op zoek naar de juiste partner, maar dit verloopt moeizaam.

Problemen binnen de relatie zijn veelvoorkomend. Een relatie is hard werken. Soms helpt objectief advies om een relatie nieuw leven in te blazen. Ook erkennen dat een relatie voorbij is, schept vaak een gevoel van verlichting.
Het vinden van een partner is een van de belangrijkste drijfveren in het leven. Het is spannend om nieuwe mensen te leren kennen, maar ook om inzicht te krijgen in wat voor partner je precies zoekt. Je zoekt tenslotte iemand voor het leven.

Welke uitdagingen heb je?

  • Problemen binnen de relatie
  • Moeilijkheden bij het vinden van de juiste partner
  • Angst om te daten

HR Ondersteuning

Je bent een (HR) manager, ondernemer of bestuurder. Je weet als geen ander hoe het bedrijf reilt en zeilt. Soms heb je behoefte aan een spiegel, een sparringpartner om objectief advies in te winnen. Ondersteuning op een manier die het beste bij de organisatie past. Ook voor ondernemingen zonder HR afdeling. 

  • HR Executive coaching: executive coaching is gericht op het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap. Een drukke baan vergt veel van een mens. Leidinggeven is niet niks en brengt ook mentale problemen met zich mee. Na jaren ervaring in het coachen van directie- en managementteams, ben ik gaan begrijpen waar deze topondernemers behoefte aan hebben. Als objectieve onafhankelijke sparringpartner kan ik je helpen om optimaal te presteren of even stoom af te blazen. Dit doe ik door het stellen van kritische, open vragen. Ik ga je een spiegel voorhouden en draag out-of-the-box ideeën aan. Ook het coachen van werknemers op het gebied van burn-out en werk-privé balans valt onder deze tak. 

 

  • HR Communicatie: de interne en externe communicatie binnen een bedrijf is van mega belang. Hoe communiceer je een reorganisatie? Hoe kan je de naamsbekendheid verbeteren? Hoe communiceer je op de arbeidsmarkt?  Hoe zorg je voor draagkracht binnen een onderneming? Ik kan je helpen bij het opzetten en uitvoeren van een nieuw intern en extern communicatiebeleid. 

 

  • HR Projectmanagement: binnen een onderneming loop je tegen allerlei HR vraagstukken aan. Denk hierbij aan een hoog ziekteverzuim, herstructurering van teams en afdelingen, in- en uitstroom van personeel en het aantrekken én behouden van talent. Ik kan je helpen bij lopende projecten voor de korte én lange termijn. 

Voorzitter & Dagspreker

Je zoekt een voorzitter om vergaderingen te begeleiden, presentaties uit te voeren en een vergadering mee voor te bereiden.

Na jaren ervaring als presentator, team begeleider en voorzitter ben ik gewend om te spreken voor grote groepen (300+ personen). Benieuwd of we samen kunnen werken? Neem dan contact op