Bedrijven

Wist je dat één medewerker met een burn-out gemiddeld 60.000 euro kost? 
Wist je dat hoe hoger je ziekteverzuim is hoe lager je medewerkerstevredenheid is? 
Wist je dat gemiddeld 80% van het bedrijf van mening is dat er onvoldoende communicatie is? 

Wil jij ook kosten besparen? 
Medewerkers aantrekken, motiveren én behouden? 
Flexibiliteit: hulp wanneer en hoe vaak jij dat wilt? 

HR Ondersteuning

Je bent een (HR) manager, ondernemer of bestuurder. Je weet als geen ander hoe het bedrijf reilt en zeilt. Soms heb je behoefte aan een spiegel, een sparringpartner om objectief advies in te winnen. Ondersteuning op een manier die het beste bij de organisatie past. Ook voor ondernemingen zonder HR afdeling. 

  • HR Executive coaching: executive coaching is gericht op het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap. Een drukke baan vergt veel van een mens. Leidinggeven is niet niks en brengt ook mentale problemen met zich mee. Na jaren ervaring in het coachen van directie- en managementteams, ben ik gaan begrijpen waar deze topondernemers behoefte aan hebben. Als objectieve onafhankelijke sparringpartner kan ik je helpen om optimaal te presteren of even stoom af te blazen. Dit doe ik door het stellen van kritische, open vragen. Ik ga je een spiegel voorhouden en draag out-of-the-box ideeën aan. Ook het coachen van werknemers op het gebied van burn-out en werk-privé balans valt onder deze tak. 

 

  • HR Communicatie: de interne en externe communicatie binnen een bedrijf is van mega belang. Hoe communiceer je een reorganisatie? Hoe kan je de naamsbekendheid verbeteren? Hoe communiceer je op de arbeidsmarkt?  Hoe zorg je voor draagkracht binnen een onderneming? Ik kan je helpen bij het opzetten en uitvoeren van een nieuw intern en extern communicatiebeleid. 

 

  • HR Projectmanagement: binnen een onderneming loop je tegen allerlei HR vraagstukken aan. Denk hierbij aan een hoog ziekteverzuim, herstructurering van teams en afdelingen, in- en uitstroom van personeel en het aantrekken én behouden van talent. Ik kan je helpen bij lopende projecten voor de korte én lange termijn.